Aki súlyos IR-ben, vagy cukorbetegségben szenved, az egy hotelben hogyan oldja meg az étkezését?
3-as vagyok. Teljesen egyetértek 11-essel.
Mivel kell szénhidrátot enned (te is ezt mondod, én is ezt irtam), ezért bárhol tudsz enni bármit! Rizst is ehetsz, krumplit meg pláne!
IR-es vagyok, emellett glutén- és tejérzékeny. Általában apartmant bérlünk és főzök + étterembe megyünk, de hotelekben is meg tudtam oldani az étkezést. Eddig minden hotelben, ahol voltunk, sokféle köretből lehetett választani. Reggelinél többnyire tojást vagy virslit, felvágottat szoktam enni nyers zöldségekkel, ebédre, vacsorára valamilyen húst, halat párolt zöldségekkel. Éttermekben még egyszerűbb, sokféle étel közül lehet választani, és ha kérem, lehagyják a cukros öntetet a salátákról is. Utóbbi időben azt tapasztalom, hogy sok helyen az allergéneket is feltüntetik az étlapon.
Én nem szoktam grammra számolgatni a CH-t, low carb (LCHF) étrenden vagyok évek óta, nyaraláskor is igyekszem betartani, amennyire lehet.
Vihetsz magaddal purpur kenyeret, szerintem a kutyát se fogja érdekelni, ha azt eszed a hotelben reggelinél. Foglalás előtt esetleg érdeklődd meg, hogy milyen ételekre számíthatsz.
Köszönöm 13-as.
14-es, nem jársz messze az igazságtól. Ha képben lennék nem kérdeznék nyilván. Fura dolog nem? Ha valamiben nem biztosak az emberek, akkor megkérdeznek olyanokat, akiknek van már tapasztalatuk. Te biztos azért kérdeztél az iskolában is, mert tudtad a választ.. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!