Elkezdtem napi két liter folyadékot fogyasztani. Mennyi idő alatt szokja ezt meg a szervezet?
Figyelt kérdés
Eddig kb. fél litert ittam csak. Meddig kell mindig WC-re járni?2023. jan. 20. 16:48
1/5 anonim válasza:
Annyit ígyál amennyit a szervezeted megkíván.Nem fontos kikészitni a szíved,és veséidet se.Az emberi test mindig jelzi,ha valamiből híánya van .
2/5 anonim válasza:
Mennyi idős, milyen nemű vagy?
Milyen magas, hány kg vagy?
Mennyi időn keresztül ittál napi fél litert?
3/5 anonim válasza:
Nekem van egy alkalmazásom, mindíg szól, hogy igyak fél liter vizet. Még nem próbáltam, de most lehet kifogom. A szervezeted megszokja rögtön, az lesz fura, hogy többet jársz Wc-re. De ha 5-6- nál többet wczel fölösleges, akkor nem izzadsz annyit.
4/5 Ypszilon1980 válasza:
Inkább azt mondanám, hogy megszokni a szervezet hamar megszokja, inkább az lesz a fura, hogy többet jársz majd wc-re, neked kell majd azt beállítani, hogy amikor iszol, mennyit igyál, amit még nem pisilsz ki 30 perc múlva. Fél liter folyadék az valóban kevés egyébként.
5/5 anonim válasza:
Ha folyton WC-re jársz, akkor túl sokat iszol. És valóban: 2 litert teljesen felesleges meginni 1 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!