Bármit eszek, hízok és hízok. Nem mintha zavarna, de mások kezdenek nem vonzódni hozzám. Akkor most. Mi legyen?
Figyelt kérdés
2023. jan. 17. 19:27
1/11 anonim válasza:
Mennyi a napi kalóriabeviteled? Számolod a kalóriákat?
2/11 anonim válasza:
Egeszségügyi probléma is állhat a háttérben. Érdemes egy vérképet nézetni. Vagy valamit kompenzálsz az evéssel. Mentális egészséged, család, munkahely, barátok rendben?
3/11 anonim válasza:
Ez a “barmit eszek es hizok” kijelentes csaloka.
Ha nem mered es nem szamolod pontosan a kaloriakat, akkor foggalmad nincs, hogy mekkora kaloriatobbletben is vagy.
Marpedig nagyban, ha hizol.
Igen-igen, lehet, hogy hormonalis gond, de ez az esetek nagyon kicsi szazaleka. Inkabb a nem megfelelo etrend es 0 mozgas az oka.
Eloszor en feljegyeznem, lemernem es kiszamolnam az elfogyasztott kaloriakat. Nagyon pontosan, mindent, az utolso kocka csokiig szamolnek.
Aztan ha gyanusan alacsony szam jon ki, (mittudomen, 1500 kaloria) de te megis hizol, na akkor kivizsgaltatnam magam.
4/11 anonim válasza:
Nem bármit eszel, hanem folyamatos kalóriatöbbletben vagy.
5/11 A kérdező kommentje:
Miben vagyok én?
2023. jan. 19. 07:24
6/11 anonim válasza:
Nézz utána a kalóriaszámolás fogalmának!
7/11 A kérdező kommentje:
Jó eszek én nem mondom, mozogni nem szoktam, de azért mégís.
2023. jan. 19. 08:20
8/11 anonim válasza:
Amíg nem vagy tisztában a kalóriák matematikájával, addig nehéz lesz.
9/11 A kérdező kommentje:
Tisztaságiban vagyok a matematikával, de nem sokat eszem hanem iszom
2023. jan. 19. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!