Mennyire egészségtelen az energiaital(hell) fogyasztása?
Nekem csak szívritmus zavarom lett tőle, amúgy semmi extra :D
Viccen kívül, néha 1-1 dobozzal nem vészes, nem károsabb, mint a többi cukorral teli lötyi. Én régen csúnyán ráfüggtem, anyám a munkahelyéről szinte ingyen hozta kartonszám, én meg olyan helyzetben voltam, hogy a lehető legkevesebb alvással kellett túlélnem, szóval mennyei mannaként töltöttem magamba, mígnem kórház lett a vége.
Ha a kérdésedet a Google keresőbe írod, akkor azonnal megkapod a részletes választ.
De röviden összefoglalva, szinte csak káros hatása van a testre. Nyilván nem akkor, ha mondjuk hetente iszol egyet, de napi szinten fogyasztva az idegrendszeri károsodástól a veseelégtelenségig bármit okozhat.
Napi 1 doboz a normál adak.
Rá is van írva.
Hát en regen is figyeltem ra hogy 1nap max 1 doboz, viszont azt heti 5x....utobbi idoben hanyagoltam viszon most ujra megkivantam mert olyan jol esik de szigoruan egy heten 1et iszok csak mert felek hogy hosszutavon bajt okoz
Csak ettol a heti 1tol is megfordult bennem hogy meg ez is sok talan es egyaltalan nem kene, nyilvan az lenne a legjobb de olyan jol esik reggel, foleg egy meleg nyari napon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!