Évek át tartó hasmenés mi lehet az oka?
Mondjuk elmenni esetleg ételintolerancia vizsgálatra az nem opció?
Vagy jó, ha totál szétrombolod az emésztőrendszeredet? Ugyanis ennek az a következménye. Ha diétáznod kéne, de nem teszed (mert luxus kivizsgáltatni magad), tönkrevágod magad és súlyos betegségekkel is számolhatsz.
Ételallergiám biztos nincsen mivel mint leírtam a probiotikum óta bármit tudok enni baj nélkül. A kérdés inkább az, hogy van e valakinek ilyen tapasztalata, ötlete ez mi lehet mert attól tartok újra el fog kezdődni. de az is lehet, hogy soha többet.
A folyamatos hasmenés azt jelenti, hogy minden egyes alkalommal amikor wc-re mentem néha pedig egy nap sokszor is, akut módon, úgy hogy rohannom kellett. De mindez most épp kb 3 hónapja nincs.
Kedves 16.
Még lehet, hogy nem laktóz, hanem konkrétan tejfehérje van nàlad azért nem mutatta ki a vizsgálat, bár ha a laktózmentes termékek segítenek, akkor kicsi a valószínűsége.
Én anno a laktózmentesektől még sokkal rosszabbul voltam, mint a tejesektől akkor gondoltam biztos a tejfehérje a baj, teljesen elhagytam a tejet, de sajnos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!