Évek át tartó hasmenés mi lehet az oka?
Tejallergia vizsgálat után teljesen letettem a tejes ételekről, miután az orvosom hasnyálmirigy rákra gyanakodott. Csak azt tudom mondani, amit ő is mondott nekem? "hát akkor ne igyon több tejet"
Otthagytam volna, de nagyon jó orvos, és tudom, még egyszer nem mondja...
Voltam már orvosnál de fogalmuk nincs mi a gond😁 mint mindig.
Most már tudok tejes dolgokat enni a probiotikum kúra után mégis aggaszt a dolog. Ibs-re való 100+x. probiotikum segített.Édesanyámnak haspuffadásos tünetek miatt enzimhiányokat állapítottak meg. Nála a hasmenés sose volt jelen.
"Most már tudok tejes dolgokat enni"
Tejet?!
Vagy sajtot?
Kérj laktóz vizsgálatot háziorvosnál!! Ha igazolt, kaphatsz/vásárolhatsz enzimet...
Én éhgyomorra 2 dl tejtől 15-25 perc után összefosnám magam. Tejfölös főzelékek, levesek elfogyasztása esetén a 80-as évek végén alig-alig bírtam ki. Hogy 5-600 méter távolságot megtegyen az alakulat.
Viszont kemény sajttal semmi bajom.
"Bármi tejeset tudok enni."
Ja, enni én is. Csak elaludtam tőlle, és iszonyú fejfájásra ébredtem, nap, mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!