Szorulás ellen mit tehetnék, ha a biszakodil sem működik?
Figyelt kérdés
Már több, mint egy hete nem sikerült ürítenem. Az elmúlt három napban minden este bevettem egy dulcolaxot lefekvés előtt, viszont másnap reggel nem jön semmi, cserébe fájdalmas görcseim vannak. Ittam kávét többször is, napi 2-3 liter vizet iszok és mindennap végzek testmozgást. Mit tehetnék még, hogy megszüntessem a szorulást? Nektek mi vált be?2023. jan. 2. 06:26
1/3 anonim válasza:
Szerintem menj el orvoshoz. Vagy ha az még nem volt, akkor glicerines kúpot próbáld meg előtte
2/3 anonim válasza:
A kávé pont hogy szorulást okoz. Menj el dokihoz, de amúgy rostfogyasztásra ügyelni, van olyan hogy hashajtó lekvár, és tán furán hangzik, de nézesd mega cukrodat. Kezdődő cukorbetegség is okozhat durva szorulást.
3/3 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, ezt már nem oldod meg "felültről".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!