Eddig szinte sose voltam pattanásos, most hogy elkezdtem egészségesen enni, az lettem, van összefüggés(bővebben lent)?
Amikor serdültem se nagyon voltam pattanásos, viszont tegnap kipattogzott teljesen a szám felett és nem értem miért, annyira nem tartom komolynak a dolgot hogy egyből orvoshoz menjek ilyennel azért is teszem fel itt a kérdést.
Lehet attól pattanásos valaki, hogy elkezd vitaminokat szedni és kevesebb édességet, több zöldséget eszik? Vagy esetleg lehet az a háttérbe hogy egy arckrémet használtam amit előtte nem? Mert a napokban kipróbáltam egyet, viszont ha allergiás lennék akkor nem csak egy részen jött volna ki több. Próbáltam keresgélni a neten, de semmi konkrét választ nem kaptam.
Egyrészt minden drasztikus változás megviseli a szervezetet, akkor is ha az egészségtelenről váltasz egészségesre.
Másrészt ne szedegesd a mindenfajta tablettákat, vidd be természetes úton a vitamin és tápanyagforrásokat.
Biztosan egyszerűbb egy korty vízzel lenyelni 2 tablettát ami 20x annyi összetevőt tartalmaz mint amire a szervezetednek egyébként valóban szüksége van (és még mindig egy mesterséges bevitelről beszélünk) mint mindennap enni valamilyen gyümölcsöt/zöldséget változatosan és felváltva, de ez messze van az egészséges életmódtól.
Én semmiféle multivitamint nem bírok, azoktól nagyon csúnya lesz a bőröm. A bioextra a, b, d vitaminjait szedem, azoktól semmi bajom szerencsére. (Egyébként jobb lenne zöldséget meg gyümölcsöt enni, de nem bírok.)
Csak a szád felett lettek pattanások? Sehol máshol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!