Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit vigyek az iskolába magamma...

Mit vigyek az iskolába magammal enni?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy tejintoleranciám van és kb 1 évig diétáznom kellene. Viszont nem tudom hogyan mert bármit veszek és utána rákeresek látom hogy van benne tej. Annyira bosszantó hogy mindenbe ott van😐Minek tesznek olyan péksüteményekbe tejet amibe alapból nem is kellene? 😞aki volt hasonló helyzetbe kérlek segítsen

2022. dec. 16. 07:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Tejfehérje vagy laktózintoleranciád van?

Nem mindegy, bár minkét esetben diéta - a laktáz enzim alkalmanként! oké, pl ha előfordulhat tejes cucc az ételedben, de egy pohár tejhez már kevés.

2022. dec. 17. 16:24
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom mert csak simán tehéntej van ott. Mert ilyen 200+ élelmiszert néztek. Elvittem az orvosnak az meg azt mondta hogy diétázzak vele egy évig, aztán ha szeretném akkor vigyem vissza fokozatosan. Csak hát ez akkor sem olyan egyszerű főleg hogyha nem itthon étkezik az ember😅de amúgy köszönöm a válaszokat
2022. dec. 18. 08:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Süss otthon péksütit, vagy kérd meg a szüleidet, ha te nem tudsz

Vagy korpovit keksz, puffasztott rizs, vizes palacsinta?

Vagy vigyél komplett ételeket, köret+valami hús vagy ilyesmi

2022. dec. 28. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!