Most megyek 9. -be és kolis leszek, mit vigyek magammal? Lány vagyok, és tánc iskolába jogok járni
lesznek fiú .. ők az alsó szinten , mi pedig a felsőn ..
szóval mit vigyek magammal ?
Elég sok könyvet adnak, ami lehet, hogy a kistáskába nem fér el. Vegyél egy nagyobb válltáskát, vagy egy hátizsákot, legyen kényelmes, mert azért azoknak a cuccoknak is súlya van, még ha csak 3 percet is kell cipelned :D.
Na meg nálunk nem volt a wc-ben papír, meg szappan sem (év elején minden diáknak 200ft-ot fizetni kellett szappanért a wc-be, még se volt...) én azt is cipeltem, meg kis törölközőt, kézfertőtlenítőt. Sosem tudni.
Nem ismerheted kikkel leszel együtt (horkolósak, zajosak), na meg, hogy mi fog ott érni (sebesülés stb) ezért készíts be:
füldugót, szemmaszkot, sebtapaszt, tisztálkodó szereket, esetleg sminket ha használsz, hajápolási dolgokat, wc papírt, zsebkendőt, törülközőket (kicsit nagyot), íróeszközöket, pénzt, vízhatlan papucsot.
Ez kicsit olyan mint egy nyaralás, csak hosszabb és egyáltalán nem mókás, ja és nem kell fürdőruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!