Mely összetevőktől éghet a gyomrom mostanában?
Vajon pirítottam hagymát, arra tejszínt, és teljes kiörlésű tésztát ettem kis csirkével.
Viszont ettől az ételtől gyomorégést szoktam érezni.
Szerintetek a vajtól, vagy a hagymától lehet? Esetleg a teljes kiörlésű tésztától? Mert sok idő amíg emészti a gyomrom és felhalmozódik a gyomorsav?
köszi
Pirított hagyma + tejszín: még ilyet életemben nem olvastam receptben, nekem garantáltan epegörcsöt okozna.
De egyébként a hagyma nyersen és pirítva is, illetve a teljes kiőrlésű tészta okozhat gyomorégést.
1-es, komolyan mondod? én kb bárhány receptet látok mostanában, az mindig így indít, hogy hagyma pirítás...és pár lépéssel később tejszín.
Ez volt az a recept, csak én teljes kiörl. tésztával csináltam ugye:
A teljes kiőrlésű tésztáról meg am azt olvastam hogy elviekben segít a gyomorsav ellen, mert leköti, de nekem más megérzésem van ezzel kapcs. Leköti ha már kialakult, de olyan érzésem van, hogy pont az okozhatja, mivel jó sok idő amíg megemészti az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!