Xanaxra ihatok közvetlenül alkoholt?
Figyelt kérdés
Egy pohár Ballantine's-t szoktam inni esténként. Ha erre venném be az adagom (6 mg) az probléma? Nagyon kiütne? 80 kg-os férfi vagyok.2022. dec. 8. 21:42
21/22 anonim válasza:
20. vagyok 19. küldtem elírtam a 16-ot
Azt hiszem az esetleges visszaélések miatt rögzítik, vagy talán régebben rögzítették, valahol biztosan olvastam róla . Főleg külföldi vényeknél. És a K1 K2 és a pszichotróp anyagként (P2) minősített gyógyszerek esetében. Egy cikkeben olvastam róla.
Én szerencsére nem szedek ilyen gyógyszereket. Igy biztos információm nincs róla. Úgy emlékszem az OGYÉI indított ellenőrzést egy vagy több patika ellen részletekre nem emlékszem . Keresem, ha megtaláltam belinkelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!