Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Xanaxra ihatok közvetlenül...

Xanaxra ihatok közvetlenül alkoholt?

Figyelt kérdés
Egy pohár Ballantine's-t szoktam inni esténként. Ha erre venném be az adagom (6 mg) az probléma? Nagyon kiütne? 80 kg-os férfi vagyok.

2022. dec. 8. 21:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
Lehetne egy hogyan drogozzunk szekció, a kérdés /dev/null-ba, a kérdező meg a ban listára irányítva automatikusan.
2022. dec. 8. 22:43
 12/22 A kérdező kommentje:
Ez gyógyszer, nem drog. A pszichiáterem írja fel nekem.
2022. dec. 8. 22:49
 13/22 anonim ***** válasza:
77%
#12 És ő mondta, hogy alkohollal vedd be? :D
2022. dec. 8. 22:54
 14/22 anonim ***** válasza:
86%
12 Az hogy gyógyszer vagy drog attól függ mit csinálsz vele. Álnaív provokáció ilyesmit felhozni a fenti kérdésed alá. Mindegy, jelentettem moderációra.
2022. dec. 8. 22:56
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelt Kérdező!

Amegyiben ezeket a gyógyszereket írta fel önnek a kezelőorvosa, olvassa el a betegtályékoztatót. Ha nem sikerul valamit megérteni belőle, kezelőorvosával vegye fel a kapcsolatot, a lehető leghamarabb. Illetve a készítményt kiadó gyogyszerész segítségét is kérheti.Amennyiben ön ilyen tipusú gyogyszert szed önnek rendelkeznie kell a betegtályékoztazóval.

Xanax SR 0,5 mg tabletta

Xanax SR 1 mg tabletta

Xanax SR 2 mg tabletta

""A Xannax SR egyidejű bevétele étellel, itallal és alkohollal:

Xanax SR-kezelése alatt alkoholt fogyasztani tilos. "" !!!!!!!!!

2022. dec. 8. 23:49
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Tisztelt Kérdező!

Szeretném tájékoztatni, hogy az ön állta használt gyógyszereket mint pl: Xanax a gyógyszertárakban kiadáskor úgynevezett "drogfüzetekben " rögzítik.

Amennyiben ön 6 mg Xanax gyógyszert vett be , az ön szervezetében rendkívül magas a benzodiazepin ,semmi képen ne fogyasszon alkoholt. Rendkívül veszélyes lehet ekkora mennyiségre alkoholt fogyasztani!

Figyelmébe ajánlanám a következő linket:

[link]

2022. dec. 9. 00:21
 17/22 NTBS ***** válasza:
100%
Nem. Gyógyszerre nem iszunk.
2022. dec. 9. 05:41
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Az alkohol és a xanax is önmagában lassítja a légzést. A kettő együttesen pedig interakcióba lép és erősen légzésdeprimáló hatású. Vagyis számolj azzal hogy ha elalszol lehet nem ébredsz fel, mert egyszerűen leáll a légzésed. Ezért is van ráírva hogy ezekre a gyógyszerekre nem szabad inni.
2022. dec. 9. 08:06
 19/22 anonim ***** válasza:

16

"Szeretném tájékoztatni, hogy az ön állta használt gyógyszereket mint pl: Xanax a gyógyszertárakban kiadáskor úgynevezett "drogfüzetekben" rögzítik."

Erről lehetne vmit bővebben megtudni? Soha nem hallottam még erről. Csak annyit tudok, hogy amikor rivotrilt szedtem, akkor elkérték a személyimet, a xanaxhoz meg nem kérték el sem régebben, sem most. (Nem igazán értem, hogy ez miért van, hiszen mindkettő benzó.)

2022. dec. 9. 09:08
 20/22 anonim ***** válasza:

16.

Azt hiszem az esetleges visszaélések miatt rögzítik, vagy talán régebben rögzítették, valahol biztosan olvastam róla . Főleg külföldi vényeknél. És a K1 K2 és a pszichotróp anyagként (P2) minősített gyógyszerek esetében. Egy cikkeben olvastam róla.

Én szerencsére nem szedek ilyen gyógyszereket. Igy biztos információm nincs róla. Úgy emlékszem az OGYÉI indított ellenőrzést egy vagy több patika ellen részletekre nem emlékszem . Keresem, ha megtaláltam belinkelem.

2022. dec. 9. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!