Hány kiló a normális?
Figyelt kérdés
180 cm vagyok is 64 kiló.picit soknak érzem a súlyom. Mit csináljak?2022. dec. 5. 21:04
14/15 anonim válasza:
Ehhez a magassághoz ez kevés és elég komoly probléma, hogy soknak érzed.
Ha lány vagy, a 180-hoz még a 68-70 sem lenne rossz, főleg, mivel sportolsz ergo nem 70 kg zsír van rajtad.
15/15 anonim válasza:
64 kg még 170 cm-hez sem lenne sok.
Én nem értem, mi ez a jelenség, hogy sovány lányok még fogyni akarnak! Nem először találkozom ilyen kérdéssel itt.
A BMI-ről feltehetőkeg mindenki hallott. Nos, nem csak úgy, hasraütéssel határozták meg azokat a tartományokat. Aki kiszámolja a sajátját, és a normálba esik, pláne, ha annak az alsó végére, netán már át is csúszik a sovány katagóriába, az ne akarjon fogyni, nert szükségtelen, sőt, adott esetben káros is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!