Hogy lehet ekkorára hízni?
A tumblr-ön jött szembe velem ez a kép: [link]
Számomra hihetetlen az egész. Ahhoz, hogy valaki ekkora legyen, iszonyú mennyiségű ételre van szükség, kb egész nap enni kell. Szóval ha egy ember, akinek nincsenek lelki és egészségügyi problémái, az hogy tud ekkorára hízni csak azért, mert nem figyel oda és elhagyja magát?
Mi ebben olyan rendkívüli? Én is kb. ekkora vagyok. 124 kg a súlyom.(N)
Imádok enni és sokat eszek. Mondjuk az utóbbi időben kevésbé, amióta ilyen drágák a kaják, le is fogytam 5-6 kilót pusztán csak attól, hogy nem egész nap zabálok. Előtte, igen, egész nap zabáltam. A vásárlás az nálam úgy nézett ki, hogy bementem a boltba, és ami megtetszett, azt beraktam a kosárba és elhiheted, hogy nem kevés dolog tetszett meg. És meg is ettem mindent. Volt olyan időszakom is, amikor mindennap gyorsétteremben ettem. Olyan időszakom is volt, amikor egész nap az ágyban heverésztem, és csak a futárhoz mentem ki az ajtóba. Akkor 3 hónap alatt 15 kilót híztam. Egyébként a plusz súly nem 5 perc alatt jön fel. 18 évesen én is 50 kg voltam, azóta jöttek fel a plusz kilók szépen folyamatosan. Egyébként a csaj a legrosszabb pózban és szögből van fotózva, még egy 40 kilós is sokkal többnek tűnne így a valódi súlyánál.
Egyébként tényleg nem értem, hogy mi a hihetetlen ebben a számodra?
Mi a nehezen hihető abban, hogy valaki szeret enni?
Az nem hihetetlen neked, hogy valaki mindennap részegre issza magát?
Az nem hihetetlen, hogy narkóznak az emberek?
Az sem az, hogy naponta egy doboz cigit elszívnak, vagy még annál is többet? Vagy hogy fájdalomcsillapítókkal, nyugtatókkal, antidepresszánsokkal tömik magukat? Vagy hogy már a 3 éves kisgyerek Red Bullért hisztizik? Hogy valaki 10 kávét lenyom egy nap?
Ezek nem elképesztő dolgok? Érdekes!
Én nem dohányzom, nem narkózok, nem kávézok, nem kapkodok bogyókat, nem iszok, hanem enni szeretek. Tényleg nem értem, mi ilyen hihetetlen ezen!
Azon lehet vitázni, hogy vannak-e lelki problémák. Kinek nincsenek? Mutass egy olyat, akinek nincs...
2,4
Ez a nő legalább 180 kiló, csak szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!