Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Van olyan margarin, ami nem...

Van olyan margarin, ami nem tartalmaz napraforgóolajat, repceolajat, pálmaolajat, kókuszolajat? Hanem pl olívaolajból van?

Figyelt kérdés

2022. nov. 28. 23:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Másodikra reagáltam igazából, valaki mindig előhozakodik ezzel a hülyeséggel.

Hát ez így sajnos nagyon nehéz ügy. Ezek az olajak szerintem minden margarinban vannak, mert alapvetően (eredetileg) tej és növényi olajak keverékével születtek meg. Később némelyik elkorcsosult tej nélkül és a növényi olajak maradtak. A házi vaj vagy teavaj pedig kifejezetten csak köpült zsíros tej. Esetleg egyéb sűrített vajkrémeket kéne megnézni, de sajt felé történő átmenettel ugyanúgy igazi vajból és tejből állnak. Amúgy nekem inkább furcsa sajtos ízük van és azokat nem preferálom. Teavajat és sűrített vajkrémet nem tudok elképzelni pl. sajthoz és párizsihoz.

Sajnos nincs ötletem. :-( Van olivás Bords Eve, de ugyanúgy benne van a többi olaj is és igazi vajalapja is van.

2022. dec. 27. 10:22
 12/12 A kérdező kommentje:
Jól van.
2022. dec. 28. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!