Ha egyáltalán nem iszom, mennyi idő alatt érzem majd a változást?
5 éve rendszeresen iszom, hol többet, hol kevesebbet, nagyon változó. Heti 4 liter és 2 liter bor közt szokott ez lenni, viszont abba szeretném hagyni. Kedden ittam utoljára.
Fogyni sem tudtam pia mellett, 40 kiló feleslegem van emiatt, holott nem is ettem valami sokat. Ez idő alatt 2 hét volt a max amit alkohol nélkül töltöttem el. Elhatároztam, hogy nem iszom, max karácsonykor fogok legközelebb, utána meg majd nyár elején, szóval nagyon ritkán iszom majd.
Azt nem tudom magamnak megígérni, hogy teljesen leteszem, ez is már nagy dolog nálam.
2# Igazad van, de nekem kell ez, hogy legyen valamibe kapaszkodnom úgymond, hogy mikor ihatok. Kéthavonta/havonta egyszer, erre akarok átállni.
A fogyás vajon mikor fog beindulni?
Először is gratulálok, nagy lépés ami sokaknak nem megy! Ha alkalmi ivó leszel az okés, viszont valóban nagyobb lesz a kísértés visszaesni, de ha jól ismered magad, hogy ez nem fog gondot okozni, akkor rendben van.
A fogyásod is be fog indulni mert az alkohol elég sok kalóriát tartalmaz, igyál sok vizet is, az jót tesz a fogyásnál meg amúgy is. Persze függ attól hogy mennyit mozogsz, és hogyan táplálkozol, de menni fog és én szurkolok. Az első nagy, nehéz lépést megtetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!