Ha napi szinten iszok 1-2 kis doboz kávétejszínt a kávémmal attól lehet valami bajom hosszútávon?
És mielőtt bedőlsz ilyen barom cikkeknek, légyszi olvasd már el, hogy miből áll a kávétejszín:
Kávétejszín, ultramagas hőmérsékleten hőkezelt (UHT), zsírtartalom 10% (m/m). Homogénezett.
ehhez képest a cikkben ilyen baromságokat írnak, valszeg vmi amcsi műtejszínről szólt az eredeti bulvárcikk. De persze a blikk rúzs nem nevezi meg a forrást. Már ez is egy riasztó jel kéne legyen!!!!
"A kávétejszín kukorica szirupból és hidrogénezett növényi transz-zsírsavakból áll, az összetevői között szerepel a víz, a kukorica szirup (szilárd), részben hidrogénezett szójabab és/ vagy gyapotmagolaj, kevesebb mint 2% szódium-kazeinát (tejszármazék), dikálium- foszfát, mono-és digliceridjek, nátrium-alumínium-szilikát, mesterséges ízesítő és karragén. Tehát egyetlen csepp tejszín sincs benne!"
Tömény HAZUGSÁG!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!