Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az alábbi multivitamin melyik...

Az alábbi multivitamin melyik összetevője színezi be a vizeletet?

Figyelt kérdés

Pár napja szedem a BioTechUSA multivitamin for men mulfivitaminját és arra lennék kíváncsi, hogy mely összetevőjétől lesz ilyen neon színű a vizeletetem?

[link]

2022. okt. 24. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A B-vitaminok.
2022. okt. 24. 20:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

En ezert is hagytam abba ennek a szedeset. Nem csak az, hogy megszinezi, hanem olyan rohadt budoset pisiltem tole, hogy majdnem elhanytam magam, amikor megereztem 😂

En ennek a noi verziojat szedtem 1 honapig, de tobbet nem vettem mar. Soha egyik vitamin se csinalt ilyesmit, mint ez :D

2022. okt. 24. 20:18
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan a B2-vitamin. Brutál túl van benne adagolva és ezt nem raktározza a szervezet, mint pl. a B12-t, úgyhogy alaphangon a kb. 98%-a ürül. Ajánlom szíves figyelmedbe: [link]
2022. okt. 24. 21:47
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Én is szedek minden szart

A B C D Stb kálcium cink magnézium ,halolaj (omega-3) K2-vitamin soroljam? Meg ilyen növényi kivonat (macska győkér )

Meg multi vitamin

Biotechusa az jo sok cucc van !

Mindent is megvan mit reggel mit délutan mit este vigyazni kell egyik ismerősömnek gondjai lettek pl csontkinővés mert egyszerre beszedet mindent .Nekem nem :D

Szedsz mellè fehérjét, kreatint

Meg ilyeneket és kijársz mozogni,edzeni stb akkor nem lesz büdős akkor gáz van

Nekem is szokot ha nem iszok vagy nem sürün megyek pisilni mikorr kelelne :)

Sokat kell inni

Napi 3-4liter VIZET behörpineteni és jo lesz

18/F

2022. okt. 26. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!