Férfiaknak Gal + multivitamin segített a sperma minőségének javításában?
Figyelt kérdés
Valakinek segített már? Tapasztalatokra lennék kíváncsi2021. szept. 1. 18:09
1/9 A kérdező kommentje:
Q10-el kombinálva
2021. szept. 1. 18:17
2/9 anonim válasza:
Segíthetnek, de fontos emellett a kiegyensúlyozott táplálkozás, a mozgás. A túlzott alkoholfogyasztás és a dohányzás elhagyása, valamint kerülendő a nagyon forró fürdő és a szűk alsók viselése.
3/9 anonim válasza:
Mégis honnan tudod hogy milyen minőségűnek kell lenni és mégis miért javítanád?
4/9 anonim válasza:
#3 mondjuk járt vizsgálaton és nem megfelelőnek találták az orvosok? A gyermeknemzés nem csak a nőkön múlik, kell hozzá megfelelő mennyiségű és minőségű spermium.
5/9 A kérdező kommentje:
Bizony, második vizsgálatnál rosszabbak voltak az eredmények, mivel nem volt szervi gond ( legalábbis az urológus nem talált) így gondoltam “feltöltődöm” vitaminokkal kicsit. Figyelünk az étrendre is és heti háromszor edzeni is fogok. Szűk nadrágokat nem szoktam hordani. Néha borozni szoktam , vajon arról is le kellene mondanom ?
2021. szept. 1. 18:34
6/9 anonim válasza:
Néha egy pohár jó minőségű bor nem fog ártani.:) Sok sikert!
7/9 anonim válasza:
A mértékletes alkoholfogyasztás egyáltalán nem befolyásolja negatívan a nemzőképességet.
A mozgás a legfontosabb, ne punnyadj be, legyél sokat friss levegőn.
8/9 anonim válasza:
A legjobb vitamin.
Én a tüdőgyulladásom után szedtem, és olyan szépen visszaerősödtem, hogy azóta is szedem.
Mindenképpen ajánlom, jól feltölt.
9/9 anonim válasza:
Mindenképpen ajánlatos, de ami kifejezetten nagyon jó a férfiaknak, az a szerves cink, a szerves szelén, és a királydinnye
/Tribulus terrestis/ kapszula.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!