Meddig lehet kihúzni étel nélkül?
Jövőhét szerdáig nem fogok tudni venni semmilyen kaját.
Ki lehet addig bírni kaja nélkül?
Nincs. Semmi.
Eljöttem szállásos munkára, es nemes egyszerűséggel el loptak minden pénzem. Első nap, még mielőtt vehettem volna bármit is.
Hívtam a munka adód, nem adna e legalább 5 ezer előleget, de csakis kedden, de leginkább szerdán.
Ez van.
Na, az egy elég szar helyzet. Kölcsönkérni se tudsz senkitől egy keveset? Család, barátok?
Amúgy a helyedben megkérdezném pl a közeli pékségeket, hogy zárás előtt a megmaradt dolgokból nem adnának-e oda egyet-kettőt.
Család, barát nincs. Pékséget tegnap kérdeztem, max leértékelve tudnak adni.
Valahogy majd kibírom. Végülis 5 nap. Nem sok. Utoljára csütörtökön ettem, és még bírom. Kockacukrom van, majdneszem azt ha gond lenne.
Munkatárs csak tud kölcsönadni, nemár
Én biztos szereznék valahogy valami ételt, biztos nem éheztetném magam 5 napig.
Egyébként igen, ki lehet bírni 5 napig, nem fogsz belehalni az igaz, de nagyon rossz lesz, halucinálni fogsz, ideges leszel, nem fogsz tudni aludni, dolgozni, stb. Használhatatlan leszel. Nehogy azt képzeld hogy kibirod és közbe lehúzol 10 óra melót :D testednek
meg elmédnek nem lesz energiája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!