Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Meddig lehet kihúzni étel nélkül?

Meddig lehet kihúzni étel nélkül?

Figyelt kérdés

Jövőhét szerdáig nem fogok tudni venni semmilyen kaját.

Ki lehet addig bírni kaja nélkül?

2022. okt. 22. 10:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
hát nem lesz jó kedved tőle, de addig is talán nem visz el a mentő
2022. okt. 22. 10:14
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán, még napi 1 kiflit sem? És nincs is otthon semmid? Rizs, tészta, vaj, lekvár, leveskocka, akármi?
2022. okt. 22. 10:15
 3/15 A kérdező kommentje:

Nincs. Semmi.

Eljöttem szállásos munkára, es nemes egyszerűséggel el loptak minden pénzem. Első nap, még mielőtt vehettem volna bármit is.

Hívtam a munka adód, nem adna e legalább 5 ezer előleget, de csakis kedden, de leginkább szerdán.

Ez van.

2022. okt. 22. 10:19
 4/15 A kérdező kommentje:
*Hívtam a munka adóm
2022. okt. 22. 10:20
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Na, az egy elég szar helyzet. Kölcsönkérni se tudsz senkitől egy keveset? Család, barátok?

Amúgy a helyedben megkérdezném pl a közeli pékségeket, hogy zárás előtt a megmaradt dolgokból nem adnának-e oda egyet-kettőt.

2022. okt. 22. 10:29
 6/15 A kérdező kommentje:

Család, barát nincs. Pékséget tegnap kérdeztem, max leértékelve tudnak adni.

Valahogy majd kibírom. Végülis 5 nap. Nem sok. Utoljára csütörtökön ettem, és még bírom. Kockacukrom van, majdneszem azt ha gond lenne.

2022. okt. 22. 10:42
 7/15 anonim ***** válasza:
77%
Keress meg valamilyen helyi szociális szolgálatot, hajléktalanellátót, egyházi intézményt. Ha 48 óránál hosszabb ideig nem jutunk ételhez, gyengeséget, fáradtságot, ájulást, izomvesztést tapasztalhatunk. A csontsűrűség lecsökken, a csontok törékenyebbé válnak, szívproblémák jelentkezhetnek, illetve kórosan alacsonnyá válhat a vérnyomás.
2022. okt. 22. 10:43
 8/15 anonim ***** válasza:
77%

Munkatárs csak tud kölcsönadni, nemár

Én biztos szereznék valahogy valami ételt, biztos nem éheztetném magam 5 napig.

Egyébként igen, ki lehet bírni 5 napig, nem fogsz belehalni az igaz, de nagyon rossz lesz, halucinálni fogsz, ideges leszel, nem fogsz tudni aludni, dolgozni, stb. Használhatatlan leszel. Nehogy azt képzeld hogy kibirod és közbe lehúzol 10 óra melót :D testednek

meg elmédnek nem lesz energiája.

2022. okt. 22. 11:11
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Hónapokig el lehet lenni étel nélkül. Az első pár nap szar, utána a szervezet elkezdi a zsír és izmok lebontását, és abból fedezi az energiát.
2022. okt. 22. 11:23
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor az következik, hogy félreteszed a büszkeséged, és mondjuk a helyi piacon felszeded az árusok elvonulta után a leesett zöldséget, gyümölcsöt. Gyorséttermekben is sokan hagynak ételt a tálcán, arra is lecsaphatsz, mielőtt a takarító kidobja.
2022. okt. 22. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!