Lehetséges, hogy egyes laktóz tabletták működnek, mások pedig egyáltalán nem?
Figyelt kérdés
Ma egy másik márkájú tablettát vettem, mint az előző, ami mellett csak puffadásom volt tejtermék fogyasztása után. Nem gondoltam, hogy lehet különbség a tabletták között, hiszen mind ugyanazt végzik. De az új tabletta (mill&joy márkájú) mintha egyáltalán nem működne. Rég voltam ilyen rosszul tejtől, émelygek, rosszul vagyok, megy a hasam, és néhány óra után sem javult. Elég ijesztő, ha valóban ilyen nagy különbség lehet közöttük, pedig mindkettő egy sima laktázenzim tejfehérje emésztéséhez. Szerencsétlen napom van, vagy mégis lehet ez? Nektek milyen tapasztalatotok van ezzel?2022. okt. 13. 21:56
11/15 anonim válasza:
Gondolom nem pohár tejet iszik hanem egy szelet sütit amit a kolléga hoz be 🤦♀️
12/15 anonim válasza:
Azért vicces, hogy a gyerekek!, akikkel dolgozom, simán tartják a diétát (kisiskolásokról beszélünk), te meg felnőtt létedre itt problémázol, hogy jaj, nézzem, ahogy más eszi azt, amire én allergizálok és fsok tőle?
Hát, igen, nézd, vagy ne panaszkodj, hogy fsol és kb hánysz, mert magadnak csinálod a saját hülyeségeddel.
13/15 anonim válasza:
11-es, egy szelet sütitől tablettával nem lehet gond.
Durván túl kell tolni a tejterméket, hogy ne használjon rá az enzim.
14/15 anonim válasza:
Nekem a mivolis (dm) tablettája bevált, de a mill&joy mellett is tudtam régen (céges kiránduláson) fagyizni, igaz, dupla adagot vettem be belőle, biztos ami biztos.
15/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!