Hány napig bírja a szervezet éves nélkül, fogyásnál? Mellékhatásai?
Egyáltalán nem enni, csak inni?
Valamint így akar egy nap alatt fél kilót is leadhatok?
Köszönöm!
Ez attól függ, hogy hány kiló súlyfelesleged van.
Ha 200 kilón felül vagy, akkor akár egy évig is kibírta már valaki - orvosi felügyelet mellett:
Egészségtelen és veszélyes.
Mindenhogy kell enni valamennyit.
..............................
Addig amíg el nem ájulsz vagy az éhségtől be nem zabálsz.
Ha nem vagy cukorbeteg vagy olyan, akinek gyógyszer kell, akkor szerintem pár napos vízböjtöt simán végig tudsz csinálni!
3 nap után kb. 4 kilóval kevesebbet is mutathat a mérleg, ha CSAK vizet iszol és fejben átálltál arra, hogy nem koplalsz, hanem böjtölsz. Ez azért fontos, mert ha agyban nem állsz készen a böjtre, akkor tényleg nagyon rosszul leszel!!
Viszont utána jöhet a farkaséhség és akkor mindent bezabálsz, na ott kell megállni, hogy akkor életmódot váltasz és nem térsz vissza a régi étkezési megszokásaidhoz. És az a nehéz, mert ki leszel éhezve.
Én már gyakorlott böjtölő vagyok és nagyon szeretem a hatását, időnként beiktatom, (amikor szükségét érzem) mivel ha hosszú távon nem is lehet vele fogyni (mivel sajnos visszamegy), de rövid távon nagyon jól érzem magam tőle és már hiányzik is, hogy ha nem csinálom. Nem beszélve arról, hogy ez a legolcsóbb tudat-tisztítókúra, mivel csak mentes víz kell hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!