A laktózmentes diéta mennyi idő elteltével érezteti a hatását?
Állandó hasfájás és puffadás miatt kezdtem bele, egyéb tünetem nem volt.
Előre is köszönöm!
Tényleg nem biztos, hogy a laktóz okozza a problémákat. Nekem is voltak hasonló problémáim egy időben, és habár való igaz, laktóz érzékeny is voltam/vagyok, de nem ez volt aprobléma okozója.
Gasztroenterológushoz lehet, hogy érdemes lenne ellátogatni.
Mindenesetre jobbulást kívánok!
Gyakorlatilag már a diéta elején, mivel megszűnik az irritáció.
Biztos hogy az okozza? Főleg hogy az alhasi görcsöt, szelesedést, és hasmenést is kihagytad a panaszok közül.
Mindenkinek nagyon köszönöm a hozzászólást!! Mentek a zöldek!
Kedden megyek belgyógyászhoz, gasztróshoz utána. A diétát a házidoki ajánlotta telefonon...képzelhetitek hogy meg lettem vizsgálva.
Alhasi fájás van, de inkább tompa mint görcsös. Puffadás sem látványos, de szeles az tuti 🙃 a labor jó, UH negatív.
Én sem gyanakszom a laktózra, mert már 1 hete elhagytam és semmi. Gondoltam azért megpróbálom.
Köszönöm a jókívánságot! Mindenkinek jó egészséget kívánok!
4-es
Alhasi fájdalom?
Hmmm, sajnos ez is ismerős. Tényleg benne lehet a pakliban, hogy valami olyan probléma áll adolog hátterében, amit a gasztroenterológián tudnak majd kideríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!