Vékonyságot lehet kezelni valahogy?
Szerintem teljesen normális a súlyod. Ismerek olyat, aki az átlagférfitól izmosabb, ő 177 centi, és 67 kiló. Na most, az a 13 centi különbség nem számít olyan sokat. Nem azt jelenti, hogy 13 vagy még több kilóval kéne többnek lenned.
A csontjaid sűrűségét növelheted, sok tejtermék, tej, és persze folytatsd az edzést hozzá. A futás is tömöríti a csontokat, persze csak ha megvan a megfelelő kalciumbevitel mellé. Bár sokáig már nem tömörítheted, az ilyesmire kamaszkorban meg kicsit fiatalabb korban van lehetőség.
Ez nem vészes súly, de hogyha semmiképpen nem hízol, vizsgáltasd ki magad cöliákiára, laktózra, kazeinre, TSH hormont is nézess.
Ha ezkkel minden oké, akkor szimplán nem eszel elég kalóriát.
Ez abszolút nem vészes súly...
Persze nagyon sokszor a magasság/súly csalóka tud lenni.
Én anno 196cm mellett 60kg voltam.
Most 85kg de még mindig vékony viszonylag.
Haverom anno nagyon kigyúrta magát és szintén 196cm de 80kg alatt volt pedig tényleg csupa izom volt.
Amit te normális étkezésnek hiszel, az ezek szerint nem számít annak.
Amúgy a vékonysagot egeszsegesen pont sulyzos edzessel lehet kezelni szoval azt folytasd es legyel kaloria szufficitben (egyel tobbet mint ami a sulytartashoz kell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!