Szerintetek a fehérje porokban tényleg annyi a fehérje ahogy írják ?
Figyelt kérdés
Nem rég még elhittem de most elgondolkodtam. Azért ha egy Biotech-et megbüntetnek mert hazudott és nem is volt egyátalán annyi fehérje a termékekben ahogy mondták, pedig ők 10-15 ezerért adnak egy kiló fehérjét akkor mi lehet a többi márkával ? Akik még olcsóbban adják, vagy még kevésbé van nevük ezáltall bevizsgálva sincs ? Pl Nutriversum, Pure gold meg kb az összes magyar. Lehet hogy fele sincs benne némelyikben ? A külföldiekben talán jobban bízok mert azért azokat biztos szigorúbban bevizsgálják főleg amelyiket vagy 30 országban árulják.2022. szept. 24. 08:13
1/9 anonim válasza:
Ha grammra meg is van akk is szar minosegu.. Amugy se ittam surun, de igy h meg aranyarba is van az a hulladek b tervnek se kell
2/9 anonim válasza:
A BiotechUSA is magyar, csak szólok. Az semmit nem jelent, hogy hány országban árulják, mert nem biztos, hogy minden országban ugyanaz az összetétel.
3/9 A kérdező kommentje:
Tudom hogy magyar.
Hát jelent azért, megy egy külföldi márkát bevizsgálnak a saját országában meg ott is ahol árulják. Egy magyart meg jó esetben csak itt.
2022. szept. 24. 08:38
4/9 anonim válasza:
Tudomásom szerint itthon a hibahatár maximum 30% lehet, fölötte már komoly büntetés jár.
5/9 A kérdező kommentje:
Az kemény, magyarul a 75% fehérje lehet nyugodtan 50%.
2022. szept. 24. 10:49
6/9 anonim válasza:
Muszáj nekik, különben keményen megbírságolják őket. De #4 te honnan veszed ezt a 30%-ot? Ez rengeteg. Én erről a számról még sehol nem hallottam.
7/9 A kérdező kommentje:
De ők át tudják verni a méréseket. Felütik stb
2022. szept. 24. 10:59
8/9 anonim válasza:
Mivel ütöd fel a tejsavót? Teljesen felesleges, nyugodtan megbízhatsz bennük, sokkal költségesebb felütni valamivel mint eladni az olcsó tejsavót aranyáron…
9/9 anonim válasza:
A tap kigekeknek ugyanolyan szigoru az ellenorzese mint az elelmiszereknek. A Biotechet is azert buntettek meg, mert kb. 30 g helyett 28 g volt benne. Neked mint hobbi sportolonak semmi kulonbseget nem jelent hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!