Tömegeléshez kaja tippek?
Lencsefőzelék tükörtojással és teljes kiörlésű kenyérrel.
Mexikói csilisbab. Csak ne konzervbabból csináld, hanem száraz babból, húst pedig bármilyet beletehetsz, én marhacombbal szeretem a legjobban.
Spenótos túrós csirkemell sütőben, rízzsel vagy sültkrumplival.
Gyömbéres pulykargu leves. Pulymell, leveszöldségek, zöldborsó, krumpli, gyömbér. A gyömbért ne sajnáld! Nagyon finom.
Sajtos-tejfölös, vagy túrós tészta, csak annyi, hogy durumtésztával.
Jó étvágyat!😊
Én azt javaslom, hogy ne konkrét kajákban, hanem alapanyagokban gondolkozz, és abból próbálj meg mindig kihozni valamit. (Egyéni megjegyzés vége)
Nekem pl a tömegnövelős étrendem nem sokban tér el a szálkásitótól, annyival, hogy kiegészítem magas kaloriás nasikkal. Pl magvak, extra protein szelet, aszalt gyümölcsök stb
Ha nagyon hardgainer vagy, próbáld meg inni a kaloriáid, pl egy banános zabpelyhes shake, bele mogyorovaj, valami magok plusszban, simán össze lehet hozni 600-700kalóriásra.
Húsokra pl tejszínt, sajtot, máris megdobja a kalória értékét.
Ha pl proteinshaket iszol akkor víz helyett tejjel. Nem túl számottevő kalória különbözet de sok kicsi sokra megy.
Na meg ott van a narancslé 3 deci kb annyi kalória mint 100 gramm csibemell. Persze nem a bolti cukros változatra gondolok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!