Ha csak minden második nap ennék (vizet minden nap), az mennyire egészségtelen életmód?
MI a cél? Fogyni akarsz?
Semmiképp sem ajánlatos az ilyen szélsőséges koplalás.
Kedves válaszolók,
Ez csak egy gondolat volt. Természetesen nem áll szándékomban így élni, csak kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor mi történik az emberrel.
Vannak emberek, akik több napig böjtölnek, még sincs semmi bajuk.
"Vannak emberek, akik több napig böjtölnek, még sincs semmi bajuk."
Kérdés, hogy van-e bármi értelme, vagy csak felesleges stressz, felesleges kockázat. Tudom, hogy az interneten rengeteg áltudományos baromság kering táplálkozás kapcsán, ami gyakran érinti a böjt témáját is, de valójában dietetikai szempontból aki szintentartó kalóriabevitelt követ, és nem zabál állandóan nagy mennyiségben minden szemetet, annak fiziológiai értelemben semmi előnnyel nem jár a böjt.
Nagymamám egyszer böjtöl a héten, de akkor is egy kis rántottlevest eszik. Szerintem egyáltalán nem egészséges kétnaponta enni valamit. Hetente egy napot be lehet iktatni, de ennyire gyakran nincs is értelme és valószínűleg nem a legegészségesebb életmód.
Nem beszélve arról, hogy én mondjuk nagyon ideges voltam, mikor szétválasztó diétát csináltunk családilag és aznap víznap volt. Előtte meg gyümölcsnap. Hát a falat tudtam volna kaparni
Egyél ötször keveset naponta, akkor nem hizol meg és egészséges is maradsz.A kevés kaját meg lehet szokni és méd spórolsz is
Az orvoson is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!