Mindennap nassolok, hogy lehet elhagyni legkönnyebben ezt a rossz szokást?
Figyelt kérdés
Nem vagyok túlsúlyos, de ha így haladok skinny fat leszek.2022. szept. 17. 12:05
1/5 anonim válasza:
Ha nem vagy a nassolás által tartós kalóriatöbbletben, akkor nem leszel "skinny fat". Pontosan mit nassolsz? Ha gyümölcsöket és magvakat, akkor ebben én nagy problémát nem látok. Ha csokit és chipset, az más téma.
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos inkább csokit, chipset, sütiket.
2022. szept. 17. 12:09
3/5 anonim válasza:
Akkor én esetedben nem a hízás miatt aggódnék, hanem a teljesen felesleges hozzáadott cukrok, ízfokozók, tartósítószerek, aromák és egyéb nagyipari adalékanyagok miatt. Szimplán ne tarts otthon ilyen vackokat, ne vedd meg őket a boltban. Persze ha még a szüleiddel laksz, és nem te vásárolsz magadra, akkor ez nem ilyen egyszerű.
5/5 anonim válasza:
Leszokás, mint a cigiről. Egyél helyette mást, egészségeset.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!