Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen táplálék kiegészítő...

Milyen táplálék kiegészítő csomagot ajánlanátok?

Figyelt kérdés
32 éves vagyok pár éve járok edzzeni heti 4-5szor! Naturál "testépítőként" milyen táplálékkiegészítóket ajánlanátok? fehérje,creatin,multivitamin,magnézium+kalcium,porc és izületvédő meg bcaa-at használtam eddig
2022. szept. 11. 11:47
 1/3 anonim ***** válasza:
66%
Semmilyen tápkiegészítőt nem ajánlunk, pláne nem csomagot. Nézd meg köülönböző oldalakon a tápkiegészítők árait, aztán gondolkozz el azon, hogy vajon a 35 ezer forintos tejsavón, vagy a 20 ezer forintos kreatinon múlik-e a bicepszed kereksége. Infláció van, gazdasági válság van, legyen elég minőségi kajára költeni. Annak értelme is van.
2022. szept. 11. 12:09
 2/3 A kérdező kommentje:
értem én ez is egy vélemény... de most nem az anyagi oldala érdekelt a dolognak hogy kinek mi éri meg!
2022. szept. 11. 12:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Tápkiegészítők közül értelemszerűen arra lehet szükséged, amit normál étkezésből nem fedezel. Ha nem viszel be minimum 1,5 g/tskg fehérjét, akkor fehérjére. Ha nem viszel be legalább 3-5 gramm kreatint, akkor kreatinra. Ha nem viszel be legalább legalább 250 mg magnéziumot, akkor magnéziumra. Most hadd ne soroljam végig a világ összes makrotápanyagját és mikrotápanyagját.

Látatlanban nem tudjuk megállapítani, hogy neked miből van hiányod, mire van szükséged, ezért nem tudunk neked csomagot, meg kis ajándékkosarakt összeállítani. Az biztos, hogy ha az ember tartja magát a sporttáplálkozás alapszabályaihoz, és egy kiegyensúlyozott, változatos étrendet követ, akkor nem a tápkiegészítőkön fog múlni a trinyó fejlődése. Még mindig olcsóbb, egészségesebb, értelmesebb, hatékonyabb, ha ezek helyett inkább az étrendedre fordítod azt a pénzt.

2022. szept. 11. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!