Teavaj visszafagyasztás?
Figyelt kérdés
Van a fagyasztóba teavaj.A múltkor lefagyasztottam,mert lejárt volna a szavatossága.Most kellene belőle, de csak a fele.Ha kiolvadt ketté vágom.Kérdésem,hogy a kiolvadt részt vissza lehet fagyasztani,vagy nem?2022. szept. 9. 14:12
1/3 anonim válasza:
Ne engedd fel teljesen, csak annyira, hogy magadat és a kést megerőszakolva ketté lehessen kínlódni. De a vaj szerintem nem az a nagyon romlós dolog, nem olyan, mint a hús, szerintem nem keletkeznek benne káros baktériumok visszafagyasztás esetén sem.
2/3 anonim válasza:
Reszeld le fagyottan a felét, gyorsabb és egyszerűbb, mint vágni, és kiolvasztani se kell hozzá.
3/3 anonim válasza:
Ketté tudod vágni egy jó késsel fagyott állapotban is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!