Háromharmad, dr. Borszéki Péter étrend vélemények?
Sziasztok, az első fogyi balhé óta (nagyjából 2 éve) követem Petit, számomra egy nagyon szimpatikus ember, jók a mondanivalói, minőségi tartalmakat gyárt.
Nem szeretnék testépítő lenni, illetve a jelenleginél többet nem is tervezek mozogni (naponta kutyasétáltatás, biciklivel illetve gyalog járok az egyetemre, ami naponta összesen egy jó 10km séta/bicaj, illetve heti 2-3x itthon tornázom/jógázok), számomra ez elég, én így boldog vagyok, viszont az étkezésem az sajnos kritikán aluli.😅 Van nagyjából egy 8kg felesleg rajtam, aminek a nagyrészétől úgy gondolom, hogy meg tudnék szabadulni egy jó étrend mellett, ehhez tudnátok az Ő étrendjét ajánlani?😊 Persze, számolgattam egy ideig a kalóriákat, viszont mivel nem vagyok szakember, nekem nehéz volt normálisan "elosztani" a megengedett mennyiséget.
Egyelőre csak az ő étrendjén gondolkozom, hiszen nem drága (konkrétan 2 mekizés ára😂) köszi a segítséget!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!