A fehérjepor nálatok is ilyen mellékhatásokat okoz?
Már több fehérjeport is próbáltam, de szinte mindegyiknél ugyanazokat a mellékhatásokat tapasztalom: puffadok tőle, a hasam nagyon nem jó tőle, illetve állandóan szellentek az elkövetkezendő kb. 10 órában az ívása után.
Jelenleg a Myprotein Vegan Blend-et iszom, itt is ugyanazok a mellékhatások. Pedig ez csak napi kb. 22 g plusz és nem viszek be sok fehérjét kajával, kb. napi 1.4 szorzóval lehet számolni a napi bevitt fehérjét a fehérjeporral együtt.
Illetve jól el van keverve, az biztos.
Régebben tömegnövelőket is használtam, például a Biotech USA Hyper Mass tömegnövelőt, ott is ezeket a hatásokat tapasztaltam, csak háromszor ilyen mértékben, az borzalmas volt, ment is a kukába.
Szerintetek is hanyagoljam ezeknek a használatát?
Ha minden létező fehérje port és szutyok tömegnövelőt kipróbáltál (nyilván teljesen indokolt módon), és mindegyiktől szarul vagy, akkor ja, nyilván célszerű hanyagolni.
A gyakorikerdesek.hu kommentelőinek megerősítésére volt szükséged ehhez a döntéshez?
Próbáld ki a tojásfehérjét is, ha nagyon kéne valamilyen.
A tömegnövelő teljesen fölösleges.
Laktózérzékenység gyanús..
Hagyd szerintem,vagy próbálj mást :tojás,marha...
#5:Kb mint te! xD
És honnan is tudod hogy ezekbe a nevenincs szarokba mik vannak?
Ja mindjárt jön hogy ezek szigorú ellenőrzéseken mennek keresztül,mr ducibuci...
Menj el egy gasztrodokihoz és mond el gondjaidat majd ő eligazít és ha kell csinál szükséges vizsgálatokat. Ne az EÜ-végzettség nélküli anonim gyik-es felhasználóktól akarj megváltást.
Bármitől lehet.
Értem, köszönöm a válaszokat.
Biztosan a fehérje a hibás, hiszen mielőtt nem fogyasztottam, semmi ilyen tüneteim nem voltak.
A Myprotein teljesen növényi alapú, egyébként szerintem a legjobb ár-érték arányban, de hát sajnos nekem nem jó úgy néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!