Melyik típusú (márka) fehérjeport válasszam, ha nagyon sűrű, krémes állagot szeretnék?
Figyelt kérdés
2022. máj. 29. 11:07
1/2 anonim válasza:
Ízre nekem a Puregold-os whey protein jött be legjobban.
2/2 anonim válasza:
A szójafehérje ad leginkább sűrű, krémes állagot. Márka lényegtelen, a port ugyanabban az üzemben gyártják csak nagy cégeknél pluszba kifizeted a marketinget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!