Van-e itt hozzam hasonló nőben ?
Figyelt kérdés
Akinek 1x vagy sosem volt kapcsolata. Akinek nem a küls a legfontosabb.Akinek nehéz kb minden : Munkahely megtartás, emberek közt lenni, szocializálódás stb Néha egy kis depi.
A család folytonos baxtatasa, hogy dilis vagy! Aki a 4 fal közt érzi magát jobban mintsem a nagyvilágban. Aki szeretne ha beken hagynak mar és egy társ oldalán éldegélni boldogságban.
Van munkahelyem mar 13 éve,és van lakásom pénzem. Ezt csak azért írtam, mert tudom, hogy lennének olyan kommentek, hogy és miből élnétek akkor ha mind ketten nem birtok dolgozni ?
Minden nap gyomor görcsökkel megyek be dolgozni, és ha nem lennének ott a gyárban rokonaim tuti ott hagytam volna mar. Igy viszont anyagi háttér van hála az égnek.
2022. ápr. 18. 16:42
1/6 Hanna S válasza:
:DDDDDDDDDDDDDDD
Milyen igaz.
2022. ápr. 18. 16:55
2/6 anonim válasza:
Pontosan ugyanígy érzem magam mint te...
2022. ápr. 18. 20:42
3/6 A kérdező kommentje:
tegnap 20:42 Ertem. Koszi a választ!!
2022. ápr. 19. 02:51
4/6 anonim válasza:
Hány éves vagy és merrefelé élsz?
2022. ápr. 19. 07:10
5/6 A kérdező kommentje:
Privátban elmondom.
2022. ápr. 19. 17:21
6/6 A kérdező kommentje:
ma 13:39 én meg jelentettelek!
2022. ápr. 20. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!