Náálad a 'valamit még úgy ennék' érzés milyen tápanyag hiányra utalt?
Valójában rengeteg ilyen van.
Aki gyakorolja az intuitív táplálkozást, az igenis képes elsajátítanibily képességeket.
Én pl cink hiányt abszolút érzem, jó az a libidómon is megmutatkozik, de ilyenkor eszméletlenül kívánom a tökmagot...
Majd néhány nap tökmagozás után helyreáll a libidóm és elmúlik a tökmagéhségem is...
De pl mikor kevés fehérjét eszem amire hajlamos vagyok, akkor olyan szinten jön, hogy egyek tojást, hogy van hogy másra nem is tudok gondolni csak a tojásra... iletve hosszabb böjtök után rendszeresen kívánok meg savas savanyúságokat amik segítik az emésztésem újraindulását.
Rácz Andris féle intuitív táplálkozást folytatsz? Végre valakivel összeakadtam aki ilyent csinál.:)
Én is úgy gondolok rá, hogy a test igenis jelez hogy mire van szüksége.
És ha figyelsz ezekre a hangokra akkor kis tudással megfejtheted, és megadhatod neki amire vágyik.
Viszont volna pár személyes tapasztalatodra vonatkozó kérdésem- feltehetem, ha szerencsémre befújt téged az északi szél a kérdés ablakomon át? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!