Hogyan osszam be az időmet ?
Sziasztok,
nemsokára kezdődik újra az iskola, és szeretném rendesen beosztani az időmet hogy mikor egyek.
Itt egy normális napom:
5:30 felkelek
7:00 elindulok itthonról
8:00 érek az iskolába
10:30 szünet
14:00 indulok haza
15:15 érek haza
18:00 tánc órám van
21:30 megyek aludni
Az lenne a kérdésem hogy szerintetek hogy tudnám rendesen beosztani az időmet hogy mikor mit egyek. Az iskolába csak egy szünet van 10:30-kor.
Tavaly nagyon rosszul sikerült beosztani ezért most egy változást szeretnék és a segítségeteket kérem benne.
Előre is köszönöm szépen !🙃
Ja szoval azt hiszed kamu ?
Itt meselgeted nekem hogy milyen reg ota vagy itt es hogy te mennyi mindent tudsz de szerinted az emerek nem koltoznek ? azert irtam hogy a kanari szigeteken lakok mert lehet valaki azt irja hogy nemsokara amugy sem lesz meeg es hogy nyugottan vihetek magammal barmi tejtermeket.
De mivel itt mindig meleg van ( ami nekem igazabol egyaltalan nem egy
flex mert utalom ezt a dög meleget ami itt van meg az allando kalimát )
ezert nem vagyok benne biztos hogy mire az iskolaba oda jutok hogy egyek addigra a kajam nem e megromlott.
11. És anyukád ezt nem tudja elarulni? Nem ert az ilyesmihez? Na ne már...
Es miert pont tejet akarsz...? A sajt is tejtermék... tuti nem romlik...
A kanári-szigeteki élethez ottani bér (vagy ösztöndíj, vagy munkabér... bármi) is dukál.
Abból meg tudsz venni magadnak mindent, amit kívánsz. (Mivel meleg van, ezért én napközben csak könnyű salátákat ennék, kerülném a zsíros, nehéz dolgokat...Estére meg mint egy hangyaboly, megbolydul a város, megtelnek az éttermek teraszai - na olyankor ennék, és nem valami nagyon felkapott, fancy turistahelyen, ahol előre foglalni kell, hanem a külvárosban, ahol nem kell hetekkel előre jelezni az érkezést, nem horror belvárosi árak vannak, és nincs egy halom turista).
Hetek alatt pedig mindent, de mindent, az egész várost és annak teljes környékét is fel lehet fedezni. Ha beszéled a helyi nyelvet - ez hosszútávon a boldoguláshoz alap - akkor érdemes pár nyitottabb helyivel, vagy régóta ott élővel összehaverkodni, és tőlük kitudni, megszerezni ezeket a speciális helyi ismereteket.
Egyébként lehet kapni jégakkus uzsonnásdobozt, amiben tutira nem romlik meg semmi pár óra alatt, a legnagyobb melegben sem!
(csak nehogy az legyen a kifogás, hogy a kérdezőéknél nincs otthon mélyhűtő, nem tudja lefagyasztani a jégakkut... :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!