Milyen az étvágyad egy tízes skálán?
Figyelt kérdés
Függ évszaktól (vagyis inkább hőmérséklettől) a tápanyagigényed (mennyiségre/összetételre)? Ha beteg vagy (megfázás, influenza...), kevesebbet eszel, mint máskor (és a betegség végével kívánja a tested az "elmaradt" kalóriákat)?2022. aug. 27. 17:00
11/14 anonim válasza:
10
Mármint 22 kilót fogytál??
Nem lehet pajzsmirigy problémád? Az alulműködésnél hízás, a felülműködésnél fogyás van, nekem mindkettő volt (lásd 3-as válaszom). És az alulműködésnél és a felülműködésnél is van szorongás és/vagy depresszió, alvászavar. Töredező körmök. Alacsony vagy magas pulzus. stb. stb.
Nézzetél TSH-t? Nekem 2 hét leforgása alatt (!!) lett normál tartományból nulla a TSH-m.
12/14 anonim válasza:
Köszönöm a tanácsot. 10 év alatt fogytam ennyit és a TSH-m 4 hónapja 1,5 volt. Pulzusom normális, nincs depim.
13/14 anonim válasza:
Egészségesen eszem. Sok zöldséget és gyümit. Annyi a változás évszakra nézve, hogy nyaron jobban kívánom a hideg gyümölcsöt mint pl a főtt köretet. Ezért több gyümölcs kevesebb főtt köret (pl rizs, bulgur, hajdina) kalóriában közel mindig ugyan ott vagyok. Betegség esetén szinte alig eszem, mert nem kívánok, ha pedig hányás-hasmenés vírust kapok el akkor minden kijön belőlem és nagyon gyenge vagyok.
14/14 anonim válasza:
13-as vagyok. Most nyáron olyan 6-os. Télen jobban kívánom az ételt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!