Ma nagyon sokat ettem. holnap utazok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sajnos többször előfordul ha van itthon süti. Akkor még másnap is rossz. Most lépni alig tudok...2022. aug. 19. 18:53
11/25 anonim válasza:
Hát én inkább puffadnék minthogy menjen a hasam de te tudod. Vegyél valami gyógyszert puffadás ellen,vagy egyél szilvát🤷🏼♀️
12/25 anonim válasza:
Szilvalekvár vagy szilvabefőtt leve esetleg rendes szilvalé. Az csinál jó esetben székletet. Vagy savanyú káposzta leve, de azt még holnap is emlegetni fogod.
13/25 anonim válasza:
De ha tudod, hogy ilyen bajod van, és azt is tudod, hogy utazol, akkor mi a francért zabálsz előtte?
Egy ideje már nem vagyunk állatok, elméletileg az önuralom az egyik olyan dolog, ami nekünk pkuszban van..
14/25 A kérdező kommentje:
Ettem szilvalekvárt most.
#13 ritkán sütizek egyszer hadd egyek . Amúgyis 180cm vagyok 57kiló, szóval azzal sem jöhetsz hogy dagadt vagyok
2022. aug. 19. 20:00
15/25 anonim válasza:
Tök mindegy hány kiló vagy ha betegre zabálod magad..
16/25 anonim válasza:
Mozogsz rendszeresen? Jársz futni, vagy gyalogolsz intenzíven? Az segít szerintem.
A macskám is azt csinálja, h ha szeretne kakálni, akkor fut egy kört a lakásban de mint a villám, aztán ráül az alomra és produkál.
Meg még hasizom-gyakorlatokat is érdemes csinálni, felüléseket például.
17/25 A kérdező kommentje:
Koszi a tippet!
2022. aug. 19. 20:25
18/25 anonim válasza:
Ha van otthon gyümölcsjoghurt, akkor egyél meg egyet. Az meghajt fél órán belül legkésőbb.
19/25 anonim válasza:
Majd írd meg, hogy hogy ment! :) Volt-e nagy siker még a vonat előtt? Esetleg megoldottad a vonaton?
20/25 A kérdező kommentje:
Azóta se fostam. Hasam nyílal
2022. aug. 20. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!