Vegán életmód, pontosan mit tartalmaz?
Figyelt kérdés
Már egy ideje gondolkodom rajta, őszintén még nem olvastam utána,most akartam de már belezavarodtam.
Tehát pontosan mit jelent?
Gyerekek sem ehetnek olyankor húst? Hogyan hat az emberi szervezetre?
Köszönöm ha időt áldozol a kérdésemre,és segítesz bevezetni a vegán életmódba :) 🙏
2022. aug. 10. 01:02
11/12 anonim válasza:
Értem én, csak a magyarázatot várom, hogy mi van az állati fehérjében, ami gyerekkorban még esszenciális, aztán meg már nem. Illetve meddig az? A biológia nem kéri el a személyit, hogy elmúltál-e 18. :)
12/12 anonim válasza:
11. Gondolom, úgy képzelik el, hogy amikor már nem növekszik az ember teste, (biológiai felnőttség, azt hiszem 22 és 25 év között teljesen megáll pld a magasság,) onnan már csak stagnál illetve öregszik, akkor azok a bizonyos "növekedéshez elengedhetetlen" csodafehérjék esetleg már "okafogyottak". :D
Én mindig kíváncsian várom a választ, hogyan fejlődik az izmuk azoknak a sportolóknak, akik 30 felett kezdték el a sportágjukat, de ilyenkor van az arclefagyás. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!