Miért vagyok rosszul ha nem eszek?
Figyelt kérdés
36 éves férfi vagyok 190cm 86kg
Reggel meló előtt kB 5 órakor eszek egy zsömlét
Fél kilenc körül melóban reggeli 4 szelet kenyérből szendvics
De már délben azt érzem hogy ennem kell mert legyengülök meg mintha belül reszketnék ez nem mindig van de néha elég két kocka csoki is, eddig nem éreztem ilyet eh vagy 6 hónapja van. Mi lehet a gond?
2022. aug. 7. 16:51
2/10 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs soha nem mértem
2022. aug. 7. 16:58
3/10 anonim válasza:
Akkor itt az ideje beszerezni egy vércukorszint mérőt.
5/10 A kérdező kommentje:
De ha a cukrom esik le az akkor cukorbetegség?
2022. aug. 7. 17:29
6/10 anonim válasza:
Nem neked kell megmérned a vércukrot, hanem teljes laborvizsgálat kell. Az a reszketés, amit átélsz, az lehet valóban vércukor szint esés következtében fellépő spontán izomremegés. Mindezek azonban csak a a teljes napi életrend pontos ismeretében értelmezhetők. Az is lehetséges, hogy maga az étrend nem megfelelő a napi munkavégzéshez szükséges energia pótlásához ill. a bevitt táplálék adagolása nem megfelelő. Az teljesen normális, hogy kb. 3 óránként érzed az erős éhséget, mivel a gyomor-bél rendszer mozgása kb. 3 óránként felélénkül. Ezért ajánlják a napi kb. ötszöri étkezést, hogy a gyomor ne legyen üres.
7/10 anonim válasza:
Ha nem eszel rendesen persze, hogy leesik betegség nélkűl is.
8/10 anonim válasza:
Valami gond lehet a cukroddal de ez még nem biztos hogy cukorbetegség de nézesd meg magad feltétlenül ebből magy baj is lehet.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat
Egyébként annyira nem foglalkoznék vele csak mivel kohászatban dolgozom nem lehet csak úgy a folyékony fémet ott hagyni mert én hopp most éhes vagyok és ezért zavar
2022. aug. 7. 17:52
10/10 anonim válasza:
Ezért kell tudni, hogy mi a helyzet a cukroddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!