Ne.ktek milyen függőségetek van?
Én úgy gondolom, hogy lehetetlen függőség nélkül élni, kérlek cáfoljatok rá.
Én esti rágcsafüggő vagyok... Ha egy este nem ehetek csipszet (néha sör is van hozzá), akkor depressziósan fekszem le aludni. Anélkül nem is tudok filmet nézni.
Pedig sajnos nem lehet, mert nagyon drága lett, és az alakomnak sem tesz jót... Így sem ettem/ittam minden nap, de most még jobban visszafogtam, és rendesen érzem, hogy zuhan be a boldogságom...
Másnak is vannak ilyen függőségei? (A kávén kívül)
Étel, sorozatok, nikotin, kóla.
A sorozatokról meg sem próbálok lejönni, vidéken élek, itt nagyon nincs is más lehetőség a szórakozásra.
Dohányzást 2 éve szüneteltetem, de biztosan lesz még cigizős időszak az életemben.
A kólát mostanában visszavettem, szintén gazdasági okokból.
És hát az étel... na ezt nagyon nehéz visszafogni. Most a nagy meleg segít ebben egy kicsit, de a diétát időről-időre elbukom, pedig sokféle módszert próbáltam már (igen, Diát is). Én is azt érzem, ez az egyetlen örömforrás az életemben, amiben még soha nem kellett csalódnom.
Cserébe 120+ kg vagyok.
2es vagyok, mivel étel ital kategóriába raktad így gondoltam, hogy arra gondolsz.
De akkor a sport, kerékpározás, futás, hiit, bármi. De ezek inkább hobbik. Vagy nem is tudom... Ha nem sportolok valamit egy héten akkor fura érzésem lesz :D.
Fagyi, Csokis keksz, Gumicukor.
Esti nasizás sorozatnézés közben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!