Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit csináljak ezzel a "függősé...

Mit csináljak ezzel a "függőségemmel"?

Figyelt kérdés
Hülyén fog hangzani És tudom hogy másoknak nagyobb a problémája de zavar hogy heti hét napból Ötször sajtos tejfölös tésztát eszek. És mindig ugyanúgy sajt tejföl vegeta.Nem azért mert nem jutna másra, hanem mert ezt kívánom kizárólag. Esetleg hiányzik valami a szervezetemből ami ebben megvan? Próbáltam magam rávenni a húsokra de nem ment... néha eszek egy rántott csirkemellet de ennyi. zöldségeket, gyümölcsöket szoktam fogyasztani de csak nyersen. De az étkezésem 90 százalékát ez a kaja teszi ki. Mivel egyedül lakom így nem is vagyok rákényszeritve másra.Tudom hogy hülyeség de ha valaki tud valami tippet adni hogy hogyan engedjem ezt el azt megköszönöm! :) 25/L
2017. szept. 22. 10:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy újdonságot mondok, de a sajt opiátokat termel az agyban, ezért ugyanolyan függőséget tud okozni, mint pl a csokoládé. A sajtos tejfölös tészta nagyon finom, de nem sok tápanyag van benne. Kezdetnek javaslom, hogy egyél hasonló, de gazdagabb ételeket pl milánói makarónit, pizzát, vagy lasagnet. Természetesen sok sajttal. Aztán kezdj el figyelni arra, hogy napi 1-2 ilyen kaja mellett egyél mást is. Reggelire lekváros pirítóst teával, vagy rántottát. vacsira banánt, vagy joghurtot.
2017. szept. 22. 11:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom!! :)
2017. szept. 23. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!