Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi van velem? Valamien...

Mi van velem? Valamien betegség előjele lehet ez?

Figyelt kérdés

Már hetek óta nincs étvágyam (naponta 2/3x eszek pár falatot.. mindentől hányingerem van) és már lefogytam kb 2-3 kg (50.6 gk voltam).

Már pár napja a fejem is elkezdett fájni (jobb oldalt), jobb szemem is nagyon fáj (be van dagadva kb 2 napja) és a hasam is ma reggel el kezdett nagyon fájni (jobb oldalt és közepén)

Orvosnál voltam már 2x is fel írtak fájdalom csillapítót (ami nem használ), de azt mondják hogy egészséges vagyok. :(

Menjek másik orvoshoz? Vagy mit csináljak?

2022. júl. 31. 11:38
 1/6 A kérdező kommentje:
Kg*
2022. júl. 31. 11:39
 2/6 anonim ***** válasza:

"Menjek másik orvoshoz?"

Amennyiben a probléma nem szűnik meg, a pszichés ok pedig kizárva, akkor igen, menj más orvoshoz.

2022. júl. 31. 11:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Másik orvos, ha nagy gond lenne gyorsan, akkor sürgösségi.
2022. júl. 31. 11:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Menj vissza ahhoz, akinél voltál és mondd meg neki, hogy egészséges embernek nem fáj ennyi mindene, nincs hányingere két falat ennivalótól és nem fogy ok nélkül. Ha nem tudja, hogy mi okozza a panaszaidat, az az ő dilettantizmusát bizonyítja. Minek dolgoznak ilyen alakok az eüben egyáltalán?
2022. júl. 31. 12:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy covidos? Nekem akkor ment el teljesen az étvágyam, sokat fogytam így elmentem orvoshoz, ott derült ki a covid., de pár éve amikor a refluxom jött elő, akkor is hasfájás, étvágytalanság és fogyás volt.
2022. aug. 1. 08:44
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem vagyok covidos... Tesztet is már csináltam (gyorstesztet és PCR tesztet is).

És ma kérek a szemorvoshoz is időpontot, és ma vagy holnap el megyek egy másik dokihoz.

(Ma eddig csak 1 croissant ettem)

2022. aug. 1. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!