Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi segít, hogy ne legyek fáradt?

Mi segít, hogy ne legyek fáradt?

Figyelt kérdés
Hetek óta, folyamatosan hulla fáradtnak érzem magam és nem leszek jobban pihenés után sem. Mi bajom lehet és mi használ ilyenkor?
2010. szept. 22. 17:40
 1/6 anonim ***** válasza:

vitamindús, könnyű kaják, kevés hús (az is hal, csirke)

kikapcsolódás

2010. szept. 22. 17:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy valami vitamin hiányod van. Szerintem a b6 vitamin lehet hogy segítene.
2010. szept. 22. 17:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez lehet vitaminhiány, vagy más szervi probléma is (bár erre kevés az esély, ha korábban nem voltál fáradékony).

Először pótold a szokásos vitaminokat: ( c, b1, b2, b6, b12 ), folsav, biotin, e vit, niacin, pantoténsav, nátrium, kálcium, kálium, magnézium, foszfor stb, kúraszerűen, esetleg méregteleníts.

Ha nem múlik el a fáradtság, háziorvos, kisrutin, esetleg kivizsgálás.

2010. szept. 22. 17:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Iszol eleget? Én is hulla vagyok állandóan és mostanában jöttem rá, hogy alig iszom. Amióta próbálok napi 2,5-3 litert inni egy nap, jobb lett a helyzet.
2010. szept. 22. 17:48
 5/6 anonim válasza:
Énis az ivással próbálom elűzni , adélelőtti órakban igyatok főleg sok SZÉNSAVMENTESSS ásványvizet, az segít. :D Akár mennyi liter lecsúszhat belőle.. de azért 3 liternél többet nem ajánlott. :D
2010. okt. 22. 13:40
 6/6 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM mindenkinek! Először is szabaddá tettem magam és délig aludtam. Ez már 50%-os javulást hozott. Megérte rászánni a napot. A víz ivásra nagyon vigyázok, és gyógynövényesnél kaptam rózsagyökér kapszulát. Ajánlom mindenkinek. Nagyon tuti, de türelem kell míg megjön a hatása. Próbáljátok ki és aludjátok ki magatokat :-)
2010. okt. 25. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!