Mi segít, hogy ne legyek fáradt?
Figyelt kérdés
Hetek óta, folyamatosan hulla fáradtnak érzem magam és nem leszek jobban pihenés után sem. Mi bajom lehet és mi használ ilyenkor?2010. szept. 22. 17:40
1/6 anonim válasza:
vitamindús, könnyű kaják, kevés hús (az is hal, csirke)
kikapcsolódás
2/6 anonim válasza:
Lehet hogy valami vitamin hiányod van. Szerintem a b6 vitamin lehet hogy segítene.
3/6 anonim válasza:
Ez lehet vitaminhiány, vagy más szervi probléma is (bár erre kevés az esély, ha korábban nem voltál fáradékony).
Először pótold a szokásos vitaminokat: ( c, b1, b2, b6, b12 ), folsav, biotin, e vit, niacin, pantoténsav, nátrium, kálcium, kálium, magnézium, foszfor stb, kúraszerűen, esetleg méregteleníts.
Ha nem múlik el a fáradtság, háziorvos, kisrutin, esetleg kivizsgálás.
4/6 anonim válasza:
Iszol eleget? Én is hulla vagyok állandóan és mostanában jöttem rá, hogy alig iszom. Amióta próbálok napi 2,5-3 litert inni egy nap, jobb lett a helyzet.
5/6 anonim válasza:
Énis az ivással próbálom elűzni , adélelőtti órakban igyatok főleg sok SZÉNSAVMENTESSS ásványvizet, az segít. :D Akár mennyi liter lecsúszhat belőle.. de azért 3 liternél többet nem ajánlott. :D
6/6 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM mindenkinek! Először is szabaddá tettem magam és délig aludtam. Ez már 50%-os javulást hozott. Megérte rászánni a napot. A víz ivásra nagyon vigyázok, és gyógynövényesnél kaptam rózsagyökér kapszulát. Ajánlom mindenkinek. Nagyon tuti, de türelem kell míg megjön a hatása. Próbáljátok ki és aludjátok ki magatokat :-)
2010. okt. 25. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!