Szerintetek úgy nagyjából rendben van az étkezésem?
Sziasztok! kb. másfél hónapja váltottam életmódot ami annyit foglal össze magában, hogy édességet, lisztet, gyorskaját és társait teljesen elhagytam tehát abszolút nem eszem őket, minden étkezésemhez eszek zöldséget az ebédhez az tölti be a köret szerepét és néha még rizst is főzök mellé plusz csirkehús vagy máj vagy amilyen húst éppen sikerül kikotornom a fagyasztóbol (persze nem ilyen feldolgozott húsra gondolok itt pl. fasirt) , gyümölcsöt szoktam enni reggelire túróval és joghurtal vagy omlettet zöldséggel vagy teljes kiőrlésű zsemlét stb. Délután szoktam enni két lapkenyeret szintén zöldséggel hogy legyen energiám az esti futáshoz...apropó futás. Szoktam este eljárni 1 órát futni minden második nap, a köztes napokon pedig itthon erősítek és tornázom. Na most, a kérdésem az lenne hogy közelítek-e az helyes táplálkozás kifejezéséhez vagy még messze járok?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!