Milyen fehérjét ajánlotok?
Szeretnék venni fehérje port az edzéshez. Tudom, hogy a fehérjéből is vannak más változatok, mint a kreatinnál.
Milyen fehérje port ajánlotok, és miért?
Van rá alkalmazásom, amivel számolom, csak van mikor vagy időm vagy energiám nincs elkészíteni egy olyan ételt, amiben rengeteg kalória/fehérje van. Ezért gondolkodom azon, hogy port veszek, mert szerintem ezt egyszerűbb elkészíteni, és táplálék kiegészítőként funkcionálna.
Ezért is írtam ki, hogy, ha valakinek lenne tippje/tanácsa, hogy ő mit ajánlana, vagy, hogy hogyan szedjem, hogy meggyorsítsam az izomnövekedést.
Szerintem gondold újra az egészet, a szilárd tápanyag mindig jobb, mint a fehérjepor. Húst le lehet főzni/sütni több napra is, hogy utána már ne kelljen vele foglalkoznod. Tükörtojást kisütni, zabpehely+túrót összekeverni, ezek megint pár perces dolgok. Olajoshalat kinyitni, vagy a sajtot kivenni a hűtőből... Tehát most komolyan, valakinek ilyenre nincs ideje? És ha ezeket mind megennéd, jó eséllyel már nem is lenne szükséged fehérjeporra.
De ha nem lehet lebeszélni, akkor a válasz, mindegy milyen fehérjét veszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!