Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen fehérjét ajánlotok?

Milyen fehérjét ajánlotok?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni fehérje port az edzéshez. Tudom, hogy a fehérjéből is vannak más változatok, mint a kreatinnál.

Milyen fehérje port ajánlotok, és miért?

2022. júl. 23. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Naturál hobbigyúrós szinten tök mindegy, amelyikre hajlandó vagy pénzt költeni és amelyik ízlik. Ha allergiás vagy a tejsavóra, akkor persze az például kilőve, de ha nincsenek intoleranciáid, akkor tök mindegy. A te szinteden ez rohadtul nem számít. A lényeg, hogy a napi fehérjebeviteled meglegyen, ami naturál hobbi szinte valahol 1,5 g/tskg és 2 g/tskg között van. Ezt a mennyiséget szilárd ételből is lehetne fedezni simán, de ha te valami csoda folytán nem tudod, akkor indokolt a fehérje por, egyébként nem. Ha viszont a fehérjét (meg egyébként a kalóriát) egyáltalán nem számolod egy alkalmazás által, akkor tök mindegy, melyik protein port veszed meg, haszna nem lesz.
2022. júl. 23. 12:53
 2/6 A kérdező kommentje:

Van rá alkalmazásom, amivel számolom, csak van mikor vagy időm vagy energiám nincs elkészíteni egy olyan ételt, amiben rengeteg kalória/fehérje van. Ezért gondolkodom azon, hogy port veszek, mert szerintem ezt egyszerűbb elkészíteni, és táplálék kiegészítőként funkcionálna.

Ezért is írtam ki, hogy, ha valakinek lenne tippje/tanácsa, hogy ő mit ajánlana, vagy, hogy hogyan szedjem, hogy meggyorsítsam az izomnövekedést.

2022. júl. 23. 20:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindegy.
2022. júl. 23. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem gondold újra az egészet, a szilárd tápanyag mindig jobb, mint a fehérjepor. Húst le lehet főzni/sütni több napra is, hogy utána már ne kelljen vele foglalkoznod. Tükörtojást kisütni, zabpehely+túrót összekeverni, ezek megint pár perces dolgok. Olajoshalat kinyitni, vagy a sajtot kivenni a hűtőből... Tehát most komolyan, valakinek ilyenre nincs ideje? És ha ezeket mind megennéd, jó eséllyel már nem is lenne szükséged fehérjeporra.

De ha nem lehet lebeszélni, akkor a válasz, mindegy milyen fehérjét veszel.

2022. júl. 25. 19:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Kedves #4 Itt nem azt mondtam, hogy sosincs időm rá, hanem van, mikor nincs. Ezért, ha nagyon fáradt lennék, vagy valami más oknál fogva nem tudnék kajálni, ezt, mint másod opciót gondoltam.
2022. júl. 25. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Azt a fehérjét válaszd, amelyiknek bejön az íze. Ennyi.
2022. júl. 27. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!