Mit gondoltok erről a diétáról?
175 cm vagyok. 74 kg. 2,5 alatt 52 kg-ot híztam, pszichiátriai gyógyszerek étvágyfokozó hatásától. Valamennyi hízás jól jött, de ez már nagyon sok.
Előtte egész életemben kórosan sovány voltam. 56 kg-ig Nutridrink tápszerrel tudtan eljutni.
A pszichiátriai gyógyszereket szednem kell hosszú távon.
Első nap
Reggeli: 3 evőkanál zabpehely, 1,5 dl natúr joghurt, 1 grapefruit
Ebéd: 3 főtt tojás, 2 paradicsom, fél kígyóuborka, 1 alma
Vacsora: 10 dkg főtt csirkehús, saláta 1 kisebb fej reszelt káposztából, 2 paradicsomból, fél kígyóuborkából
Második nap
Reggeli: 3 evőkanál zabpehely, 1,5 dl natúr joghurt, 1 grapefruit
Ebéd: 3 főtt tojás, 10 dkg savanyú káposzta, 2 paradicsom, 1 alma
Vacsora: 10 dkg főtt csirkehús, 2 főtt sárgarépa, 2 paradicsom, 1 alma
Harmadik nap
Reggeli: 3 evőkanál zabpehely, 1,5 dl kefir, 1 grapefruit
Ebéd: 10 dkg tehéntúró, 10 dkg párolt káposzta, 2 paradicsom, 1 alma
Vacsora: 10 dkg főtt vagy grillezett hal, 2 paradicsom, 1 alma
Negyedik nap
Reggeli: 3 evőkanál zabpehely, 1,5 dl kefir, 1 grapefruit
Ebéd: 10 dkg tehéntúró, 10 dkg párolt zöldség (vegyes), 1 alma,
Vacsora: 10 dkg főtt csirkehús, 1 kisebb karalábé és 1 répa lereszelve, sóval és kevés olajjal ízesítve, 1 paradicsom
Ötödik nap
Reggeli: 3 evőkanál zabpehely, 1,5 dl kefir, 1 alma
Ebéd: 10 dkg tehéntúró, 10 dkg párolt zöldség (vegyes), 1 paradicsom
Vacsora: 10 dkg főtt csirkehús, 10 dkg párolt káposzta, 2 paradicsom, 1 grapefruit
Az étrendet háromszor ismételd meg, így a diéta 15 napig fog tartani.
Szerintetek napi hány kalóriás ez az étrend? Én 1200-1400 kalóriára tippelek. 3 hét alatt 3 kg fogyást ígérnek.
Ez lenne az első 3 héten. Utána hasonló, de változatosabb étrendet szeretnék kialakítani. Ugyanúgy fehérje és zöldség lenne az alapja, de több főtt ételt szeretnék enni. Pl főzelékek. Oyan étrendre szeretnék áttérni, amit hosszú távon is tudok tartani. Kenyeret, krumplit, rizst, tésztát kihagynám belőle. Húsok mellé köret mindig zöldség lenne. Nyers, párolt vagy főtt.
Elírtam. Kb 2,5 év alatt kb 52-ről, 74 kg-ra híztam. Kb 22 kg-ot híztam.
(52 kg-ot megelőzően voltam már 56 kg is, de akkor sok tápszert ittam)
52-ről a 74 kg-ra a gyógyszerek mellékhatása miatt híztam.
Javítás:
Nem 3 hét alatt, hanem 3x5 nap alatt ígérnek 3 kg fogyást.
A kalória becslés azért érdekelne mert ha nagyon alacsony, ennék még mellé valamit mert azt sem akarom, hogy még jobban lelassuljon az anyagcserém. Aztán minden triplán jöjjön vissza. Igaz, nem az eredeti étkezéshez térnék vissza 15 nap után, hanem egy változatosabb, alacsony kalóriatartalmúra
A gyógyszerem nemcsak zabáltat, anyagcserét is lassít. Változatlan étkezés mellett is hízás jellemző.
Az eddigi étkezéseim fele is zöldség volt a reggelinél és a vacsoránál. Imádom a zöldségekrt. Heti 2-4x ebédre is főzeléket ettem.
Utána gondoltam hosszú távon tarthatóra áttérni. De nem tudom megítélni a kalóriamennyiséget. Főleg nem a főtt ételeknél.
Úgy értelmeztem, hogy ennél a 3x5 napos étrendnél lehet fűszerezni az ételt.
Az sokat segítene, ha beállítanák úgy a gyógyszereim, hogy éjjel ne ébredjek fel 4-5x, mert ilyenkor éhesebb vagyok mint nappal. Reggel kevés zabáltatós gyógyszert szedek, este viszont sokat. Ezért éjjel van farkasétvágyam.
A vacsorám késő este van mert 10-11 körül érek haza. Vacsizok, jól lakok. Beveszem a gyógyszereket. Éjfélkor elalszok, éjjel 2-kor arra kelek, hogy a hűtőt is meg tudnám enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!