Szerintetek miért van az, hogy a tizenévesek jelentős része 100 kg felett van, szóval túlsúlyos? (13-17 évesek)
Rajtam is van egy kis felesleg, 17 vagyok. 100 kilós tizenévest nem nagyon láttam mostanában. Egyébként ez azért van, mert a szülő jár munkába, hogy a gyereknek legyen mivel menőznie az iskolába, meg legyen mit enni, inni, elbulizni, de arra már nem jut ideje a szülőnek, hogy figyeljen is arra, hogy mit eszik az a gyerek.
egyébként mostanság én is inkább ilyen csörögefánkokat látok a suliban.
21:49
hát ha neked 5-10 kiló felesleg túlsúlyosnak számít akkor tényleg gond van...
Egyébként újat nem tudok mondani, ahogy már előttem is írták jóval, én inkább seggkipakolós p*csákat látok mint túlsúlyosokat.
09-20 21:59-nek:
Hát ezt nagyon jól látod, meg vagyok lepve! Szeretem az önkritikát :) Vagy nem magadra értetted, hogy bulira kérsz pénzt, meg az új ájfonra? :P
A kérdéshez pedig... 100kg felett elég kevés 13-17 évest látok, de lehet, hogy Te laksz ducitábor közelében :D
A túlsúly nemhogy népbetegség, hanem világméretű léptékben kell mérni. Mindenhol jelen van, és szerintem főként az elkényelmesedés jele. Azért azt is vegyük hozzá, hogy mindent teletömünk a szervezet számára lebonthatatlan anyagokkal, mert olcsóbb az igazinál. Az igazi meg fogy is, elég rendesen. Ja, elkalandoztam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!