Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Gyorsan fogyok. Mi lehet az oka?

Gyorsan fogyok. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Én a hízékony szöges ellentéte vagyok. Míg más lánynak azért kell odafigyelnie hogy ne hízzon addig nekem arra hogy ne fogyjak le. Saját tapasztalat hogy a lányok nagy része majd megszakad hogy szép alakja legyen én meg nem tornázok naponta eszek édességet és semmi. Van más is aki ilyen szerencsétlen mint én?😅

17/L

2022. júl. 3. 00:06
 1/6 anonim ***** válasza:
36%

En is ikyen vagyok :D Nyugi valószínűleg 10 év múlva, főleg szúlés után lelassul az anyagcserénk és több szívódik fely akkor majd arra kell figyelni, hogy ne hízz. Egyelőre meg örülj az alkatodnak, és egyél sokat!

Szintén 17l

2022. júl. 3. 00:09
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

A hízás/fogyás kalóriadeficit kérdése. Keveset eszel, ha nem mennyiségileg, akkor minőségileg, ez szimpla matek. Plusz egy kanál zsíradék, cukor megoldja a problémát. Amúgy mintha olvastam volna már kérdésedet, egyáltalán nem vagy vékony, ideális a súlyod.

Milyen magas vagy, hány kg?

2022. júl. 3. 00:27
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet gyors az anyagcsered, es akkor igy normalis, de kesobb meg nem lesz olyan, hizni is fogsz.
2022. júl. 3. 00:46
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Ha természetellenesen gyorsan, az lehet pajzsmirigy probléma. Kérj a háziorvostól beutalót THS vérvizsgálatra!
2022. júl. 3. 09:56
 5/6 anonim ***** válasza:
66%

"Gyorsan fogyok. Mi lehet az oka?"

Tartós kalóriadeficitben vagy. Folyamatosan több kalóriát égetsz el napi aktivitásod során, mint amennyit étellel/itallal beviszel. Tök mindegy, ha minden nap eszel édességet, ugyanis ha kalóriadeficitben vagy, akkor fogyni fogsz, hiába eszel péksütit tejcsokival. Érdemes lenne ráállnod egy szintentartó kalóriabevitelre.

2022. júl. 3. 17:28
 6/6 anonim ***** válasza:
35%

#5 nem mindenki tudja betartani :D en azota nem fogyok, miota folyamatosan degeszre eszem magam, kaloriadus kajakkal. Mikor annyit ettem, amennyi jol esett, meg nem ereztem magam tele 1 honap alatt eltunt rolam 8 kg. Azota sikerult visszaszedni 4et fel ev alatt, de neha nagyon szarul erzem magam, h mennyit zabálok. Szoval nem mindenkinek megy ez olyan konnyen, de persze tenyleg tobbet kell enni.

1.voltam

2022. júl. 3. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!